Giới thiệu

On Friday 17 October there will be a first-of-its-kind collaboration between CAMA Vietnam + The Danish Embassy Hanoi, presenting the city with some of the most exciting, groundbreaking young acts from around Denmark.

Featuring...

►TARAGANA PYGARAMA 
►LYDMOR 
►FEEL FREEZE 
+ visuals 

80K (aka ATK) advance tickets. 150k on the door. 

► TARAGANA PYGARAMA ◄ 

Copenhagen-based Eriksen has been steadily gaining impressive momentum - and adulation - as both a producer and a remixer since his first tracks in 2010. Having already remixed singles for the likes of Delorean, Polock and Delphic, he was invited to join John Talabot’s much-admired Hivern Discs stable and had his first breakthrough EP in 2011 for Fool’s Gold. That was quickly followed with an approach from Germany’s music institution Kompakt to release his full debut album, which came out a year ago to much critical acclaim. 

 


► LYDMOR ◄ 

A shy girl enters a stage in Vienna and stands in front of 400 people. None of them know her music, and she is alone on stage - only accompanied by a computer, keyboard and some electronic instruments. 40 minutes later and everybody screams for more. The last couple of years the young singer and producer has charmed the world with her quirky electronic music and intense live performances. 2014 has been dedicated to her solo project ‘A Pile of Empty Tapes’ on Copenhagen Records - a universe of heavy beats, dreamy soundscapes and intimate songs. 

 


► FEEL FREEZE ◄ 

The story of Feel Freeze is a story about two friends and musicians. The first encounter happens in 2004 in a high school located in Støvring, a town in the north of Denmark, where a black hooded Else asks a blonde and very longhaired Mathias if she can borrow a lighter. 

Years later, they meet by chance in Copenhagen and decide to make music together one day, in the same apartment. The musical energy is really good, but the bad condition of the apartment, which is without doors, and the constant togetherness stresses the duo. After half a year they have a finished album and a worn out friendship. They split up and continue to make music separately. 

When Mathias, in the fall of 2012 gets invited to perform a musical piece as part of an art experiment in central Copenhagen, he calls Else. The audiences’ reception of the new music and reinvented constellation is overwhelmingly positive and the project and concept of Feel Freeze is born. They finished their debut-EP ‘Future Emotions in a Digital Heart’ in May 2014 and since then, everything has been going fast for the duo.

 ----------

Vào ngày 17 tháng 10 tới sẽ các bạn sẽ được chứng kiến một sự kết hợp chưa từng có giữa CAMA Vietnam và Đại sứ quán Đan Mạch tại Hà Nội, với màn biểu diễn vô cùng ấn tượng và thú vị của các nghệ sĩ trẻ đến từ Đan Mạch.

Hân hạn giới thiệu...

TARAGANA PYGARAMA
LYDMOR
FEEL FREEZE
+ visuals

Taragana Pygarama (KOMPAKT / Fool’s Gold)

Eriksen -đến từ Copenhagen đã và đang dành được rất nhiều sự chú ý với vai trò nhà sản xuất và đồng thời cũng là một remixer từ những sáng tác đầu tay vào năm 2010. Từng remix các single cho các ban nhạc như Delorean, Polock và Delphic, anh đã được mời tham gia vào Hivern Discs rất được ưa chuộng của John Talabot
và đã đạt được EP bứt phá đầu tiên cho Fool’s Gold . Ngay say đó tổ chức âm nhạc Kompakt tại đức đã cho phát hành album đầu tiên của anh, cách đây một năm và nhận được rất nhiều phản hồi tích cực.

Lydmor (Copenhagan Records)
Một cô gái rụt rè bước lên sân khấu tại Vienna và đứng trước 400 người. Không ai trong số họ từng nghe nhạc của cô, và chỉ có mình cô ấy trên sân khấu - chỉ cùng với một máy tính, keyboard và vài dụng cụ âm nhạc khác. 40 phút sau đó mọi khán giả đều yêu cầu cô hát thêm nữa. Trong vài năm gần đây cô ca sĩ kiêm nhà sản xuất trẻ đã làm mê hoặc khán giả với thứ âm nhạc rất riêng và các màn biểu diễn live sôi động. Năm 2014 đã được cô dành riêng cho dự án solo ‘A Pile of Empty Tapes’với Copenhagen Records - một vũ trụ tràn đầy các beat nhạc mạnh mẽ, không gian âm thanh mộng mơ và cả các bài hát thân mật.

Feel Freeze
Câu chuyện của Feel Freeze là về hai người bạn và đồng thời cũng là hai nghệ sĩ. Cuộc gặp gỡ đầu tiên diễn ra vào 2014 tại một trường cấp 3 tại Støvring, một thị trấn phía bắc của Đan Mạch, nơi một người mặc áo trùm mũ đen tên là Else hỏi một người có mái tóc vàng rất dài tên Mathias rằng cô có thể mượn bật lửa không.

Vài năm sau đó, họ tình cờ gặp nhau ở Copanhagen và quyết định chơi nhạc cùng nhau trong cùng một căn hộ. Năng lượng âm nhạc của họ rất tuyệt, nhưng do chất lượng của căn hộ rất tồi - không có cả cửa, và việc bên nhau trong thời gian dài đã khiên cả hai bị stress. Sau nửa năm họ đã hoàn thành album và nhưng tình bạn đã bị phai nhạt. Họ đã quyết định theo đuổi hai con đường âm nhạc khác nhau.

Vào mùa thu năm 2012, khi Mathias đã được mời tới chơi nhạc trong một thử nghiệm nghệ thuật tại trung tâm Copenhagen, aanh đã gọi cho Else. Thứ âm nhạc mới của họ được khàn giả đón nhận rất nồng nhiệt và dự án cùng concept của Feel Freeze đã ra đời. Họ đã hoàn thành EP đầu tay ‘Future Emotions in a Digital Heart’ vào tháng 5 năm 2014 và từ đó mọi thứ đã tiếp tục rất suôn sẻ đối với bộ đôi này.

Thông tin vé

CAMA + The Danish Embassy in Vietnam present: DANISH MUSIC SHOWCASE

80.000 VND
Vé ngừng bán online

Nhà tổ chức

CAMA Vietnam

CAMA is a collection of like-minded individuals dedicated to bringing international talent to perform in Hanoi. Over the past 8 years CAMA has brought over 120 international acts to Hanoi.

www.cama-atk.com

Liên hệ nhà tổ chức