Giới thiệu

“Marketing is a contest for people’s attention.” - Seth Godin

Với mục đích mang lại cho sinh viên những trải nghiệm thực tế và vô cùng quý giá đến từ các chuyên gia hàng đầu trong lĩnh vực marketing, ERC International tổ chức sự kiện “Industry Insights: A day in the life of a marketer” với sự chia sẻ của chị Trình Huỳnh Phương Thảo:

•          Category Marketing Manager tại Annam Group

•          Cựu Giám đốc thương hiệu Johnnie Walker Super Deluxe cho thị trường Đông Nam Á tại Diageo.

Đến với buổi chia sẻ, chúng ta sẽ có cơ hội hiểu thêm về công việc thực tế và những yếu tố cốt lõi của ngành “Distribution Channel in  Marketing”, “Branding”; cũng như các tiêu chí mà một marketer cần có để sẵn sàng cho công việc tương lai.

THÔNG TIN CHI TIẾT

  • Thời gian: 9:30 sáng – 11:30 trưa Thứ 7, ngày 26.05.2018
  • Địa điểm: Toà nhà ERC – 88 Huỳnh Văn Bánh, Phú Nhuận, TP. HCM

Thông tin vé

General Ticket

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Nhà tổ chức

ERC International

We are ERC International. Founded by a group of successful business leaders around Asia Pacific, we bring real life business knowledge and experience to our classrooms.

Our primary objective is to groom and mentor a new generation of business leaders in Vietnam equipped with skills to analyze and solve real-world business challenges of today.

At ERCI, you will challenge your thinking, change your outlook and choose your future. We have produced ideas and leaders that shape the world of business. We train our students to tackle real-world problems with real-world solutions. Our hands on, market-based approach to business education transforms our students into confident, effective and respected business leaders.

The market is your classroom. The world is your playground.

Liên hệ nhà tổ chức