Giới thiệu

(vui lòng kéo xuống để xem nội dung tiếng Việt)

 

https://www.facebook.com/events/1554083841506906/

 

CAMA ATK and MOON GRAMOPHONE are most ESTATIC to present a cassette-DJ set from the highly-in-demand AWESOME TAPES FROM AFRICA. FIRST TIME IN VIETNAM

AWESOME TAPES FROM AFRICA (African-music cassette DJ set)
20.00 / 7 March 2015
ATK - 73A Mai Hac De - Hanoi 

TICKETS

80K (advance / ticketbox and ATK)
120K (on the door)


--

AWESOME TAPES FROM AFRICA

http://www.awesometapes.com/
https://soundcloud.com/awesometapesfromafrica

"Armed with a suitcase full of highlife, fuji, benga, tsonga disco, soukous, hip-hop, rhumba and ethio-soul cassette tapes sourced on trips traveling across the African continent, his DJ sets epitomize the fun and vibrant spirit at the heart of any great party."

"Brian Shimkovitz is the driving force behind a blog called Awesome Tapes from Africa, a repository of cassette tapes from artists who remain almost wholly obscure in the west but are screaming out for greater attention. Visitors to the site are greeted with the scanned images of the cassette artwork and links to MP3s of all the music, as well as Shimkovitz's own pithy commentary.

One week it might be the squelchy Kenyan disco of Prince Khonjo (http://youtu.be/h4dEwNKHAc8). Or it might be an eponymous release from a singer called Ouobraogo Charles (http://youtu.be/zsr9jGaEmzw), from Burkina Faso, or a cassette of hunters' music from Mali by Sékouba Traoré (http://youtu.be/WT37fbqInfE)

It's easy to see why none of these recordings have previously surfaced outside their primary markets: for one thing, the production in most instances is incredibly raw - and hence full of energy, with none of the polish that bestselling world music albums enjoy."


------------------------------- 

https://www.facebook.com/events/1554083841506906/

 

CAMA ATKMOON GRAMOPHONE vô cùng HÂN HOAN đem đến cho các bạn - LẦN ĐẦU TIÊN TẠI VIỆT NAM - Awesome Tapes from Africa. NHỮNG CUỐN BĂNG CỰC OÁCH TỪ CHÂU PHI. Một cái tên đang rất nổi hiện nay

AWESOME TAPES FROM AFRICA (DJ set nhạc châu Phi, sử dụng hoàn toàn các băng cát-sét)
20.00 / 7 tháng 3 năm 2015
ATK - 73A Mai Hắc Đế - Hà Nội80K (mua trước qua ticketbox (link sẽ được đăng tại đây) hoặc tại ATK)
120K (mua tại cửa khi tới show)


--

AWESOME TAPES FROM AFRICA

http://www.awesometapes.com/
https://soundcloud.com/awesometapesfromafrica

"Với một vali đầy các băng nhạc highlife, fuji, benga, tsonga disco, soukous, hip-hop, rhumba và ethio-soul, v..v.. anh tìm được qua những chuyến đi dọc ngang châu Phi, các set DJ của Awesome Tapes from Africa chứa đầy sự hứng khởi và hoan hỉ đặc trưng của những buổi party tuyệt nhất mà bạn chưa bao giờ tham gia."

"Brian Shimkovitz là nhân tố đằng sau blog Awesome Tapes from Africa, một kho tàng âm nhạc châu Phi với những cái tên phần lớn không được (nhưng rất rất nên được) biết đến ở phương Tây. Bản MP3 của các cuốn băng cát-sét Brian tìm được được đăng lên blog, kèm hình scan bìa cát-sét, cùng các bình luận của chính nhà sưu tập.

Có lúc là thứ disco xập xình từ Kenya của Prince Khonjo (http://youtu.be/h4dEwNKHAc8), có lúc là một đĩa nhạc Burkina Farso của một tay lạ hoắc tên Ouobraogo Charles (http://youtu.be/zsr9jGaEmzw), có lúc là một tuyển tập nhạc săn bắn của Mali (http://youtu.be/WT37fbqInfE)

Không khó để nhận ra vì sao những cuốn băng này chưa từng xuất hiện ở những thị trường ngoài châu Phi và hoàn toàn khác biệt với những gì chúng ta thường trải nghiệm với cái-gọi-là world music: phần 'production' của các cuộn băng này cực kỳ thô ráp - và cũng vì thế mà tràn đầy năng lượng, khác hẳn với những cầu kỳ rườm rà của world-music chính thống."


-------------------------------

Thông tin vé

ADVANCE

80.000 VND
Vé ngừng bán online

ADVANCE TICKET
80,000 VND

Nhà tổ chức

Moon Gramophone

www.facebook.com/moongramophone

Liên hệ nhà tổ chức