Giới thiệu

[English Below]

BBGV Fun Run là một sự kiện lớn nhằm mục đích tổ chức sân chơi thường niên và đây cũng là một cơ hội tuyệt vời để xây dựng tinh thần đoàn kết tập thể cùng lúc đó gây quỹ cho những người có hoàn cảnh khó khăn tại Việt Nam. Trong suốt 19 năm qua, BBGV đã quyên góp được hơn 10 tỷ đồng cho các tổ chức từ thiện tại Việt Nam và thu hút hơn 110.000 lượt người tham gia sự kiện này. Riêng năm 2018, BBGV Fun Run tại Hồ Chí Minh đã gây quỹ được gần 1 tỉ VNĐ với trên 10.000 người tham gia. 

Thông tin chính thức sự kiện BBGV Fun Run 2019:

Thời gian: 07:30 – 10:30 sáng Chủ Nhật ngày 29 tháng 09 năm 2019

Địa điểm: Tân Trào, Phú Mỹ Hưng, Phường Tân Phú, Quận 7, TP. HCM

Lộ trình chạy: 5 km, xuất phát lúc 8:00 sáng.

---------------

The British Business Group Vietnam (BBGV) proudly announces that the BBGV HCM 19th Fun Run for Charity (Fun Run) will take place on Sunday 29 September 2019. Since its inception, we have proudly raised more than 10 billion VND for charities across Vietnam. Over the years, approximately 100,000 runners and walkers have taken part. The Fun Run is an excellent team building opportunity companies or a great day out for families and friends. At the same time, participants help the BBGV to support needy people throughout Vietnam. Last year BBGV raised around 1 billion VND for charities following the Fun Run when 10,000 participants took part in September 2018. 

Please find the official information of the 2018 Fun Run below:

Date: Sunday 29 September 2019

Time: 7:00am – 10:30am

Venue: Tan Trao, Phu My Hung, Tan Phu Ward, District 7, HCMC

Run route: The 5 km race will start at 8am.

 

Thông tin vé

Vé người lớn / Adult Pass

150.000 VND
Vé ngừng bán online

Vé sẽ được đổi thành 1 số chạy & 1 vé rút thăm trúng thưởng tại sự kiện trong ngày 29/09/2019 tại Quầy vé của BTC
Entrance Pass can be exchanged into 1 running bib and 1 lucky draw ticket at the Ticket Counter on 29 September 2019

Vé trẻ em / Children Pass

75.000 VND
Vé ngừng bán online

Vé sẽ được đổi thành 1 số chạy & 1 vé rút thăm trúng thưởng tại sự kiện trong ngày 29/09/2019 tại Quầy vé của BTC - Vé áp dụng cho trẻ từ 6 đến 18 tuổi
Entrance Pass can be exchanged into 1 running bib and 1 lucky draw ticket at the Ticket Counter on 29 September 2019

Nhà tổ chức

Hiệp Hội Doanh Nghiệp Anh Quốc tại Việt Nam (BBGV)

BBGV được cấp phép thành lập vào năm 1998, nay đã trở thành một trong những Hiệp Hội doanh nghiệp nước ngoài phát triển năng động nhất tại Việt Nam với khoảng 500 thành viên. Là một phần trong mạng lưới các Hiệp Hội Doanh Nghiệp Anh Quốc tại nước ngoài, BBGV tự hào là một tổ chức thân thiện và gắn bó mật thiết với cộng đồng. BBGV tập trung nhiều nguồn lực và cống hiến cho các hoạt động thiện nguyện nhằm cải thiện chất lượng cuộc sống và mang đến cơ hội cho người dân các vùng nông thôn của Việt Nam. Chúng tôi tin rằng các dự án từ thiện của chúng tôi đã và đang mang lại những ảnh hưởng tích cực và lâu dài đến những người dân nhận được sự trợ giúp, điều này như một phần của lời cam kết trách nhiệm xã hội của Hiệp Hội Doanh nghiệp Anh Quốc tại Việt Nam

The British Business Group Vietnam (“BBGV”), was first licensed in 1998. We were the first ever Foreign Business Group to obtain formal recognition in Vietnam.
BBGV has about 500 members. As an accredited overseas British Chamber of Commerce, the British Business Group Vietnam forms part of the British Chambers of Commerce overseas network. We pride ourselves on our friendliness and approachability. BBGV’s main objective is to promote our members’ business interests in Vietnam, through various business and social events.
Apart from business services, we focus our resources and dedication on our charity work. BBGV is dedicated to improving the quality of life and opportunities for people living in Vietnam by funding grass roots charities aims to raise educational achievement, enhance employability and increase social cohesion. Our understanding of the needs of local communities and unique partnership with residents, front-line services and businesses enables us to provide targeted and create real lasting change.
Through its grants programme, BBGV funds projects or services that will make a positive and long-lasting difference to the people involved. as part of our commitment to the local community.

Liên hệ nhà tổ chức