Giới thiệu

(ENGLISH VERSION BELOW)


EQUATION 2018 
Equation là sự kiện âm nhạc thường niên của những người yêu nhạc house và techno khắp Châu Á. Mục tiêu của sự kiện là mang đến dàn line-up chất lượng từ những club underground nổi tiếng nhất để mang đến những màn biểu diễn đẳng cấp cho khán giả.

Khu vực diễn ra sự kiện nằm bên cạnh hồ Đông Mô, một địa điểm chỉ cách Hà Nội một giờ di chuyển với 2 sân khấu, đồ ăn uống đến từ những nhà cung cấp uy tín nhất và rất nhiều khu vực thư giãn dành cho tất cả mọi người. Đây thật sự là một khung cảnh thần tiên, một nơi tuyệt vời để thưởng thức chuyến du hành âm nhạc đầy kì thú của chúng tôi.

CÁC LOẠI VÉ

Vé chính thức:
Vé 3 ngày (Thứ 6 - CN) - Phase 4 (VND 2 400 000) 
Vé 2 ngày (Thứ 7 - CN) - Phase 4 (VND 2 000 000) 
Vé 1 ngày (CN) - Phase 4 (VND 1 600 000) 

Vé sinh viên*
Vé 3 ngày cho sinh viên (Thứ 6 - CN) - Phase 4 (VND 1 500 000) 
*Yêu cầu xuất trình trẻ sinh viên khi mua vé

CẮM TRẠI
Khu vực cắm trại nằm ở phía cuối của bán đảo, cách xa khu vực sân khấu. Là nơi yên tĩnh nhất với khung cảnh thiên nhiên xinh đẹp.

Bạn có thể đặt trên trang Eventbrite những chiếc lều riêng cho 1, 2, 3 hoặc 4 người với những package bao gồm chiếu, chăn, gối hoặc bạn có thể tự mang theo lều cá nhân của mình để cắm trại.

VỀ ĐỊA ĐIỂM
Nằm trên bán đảo của Hồ Đồng Mô cách 36 km về phía Tây Hà Nội, là nơi cung cấp nước cho các khu vực lân cận với diện tích lên tới 1500 hecta. Khu vực diễn ra Equation là khung cảnh thiên nhiên với những trảng cỏ trải dài được bao quanh bởi hơn 20 hòn đảo nhỏ. Với không gian thiên nhiên lên tới hàng cây số, bạn có thể thoải mái nghỉ ngơi thư giãn, đọc một cuốn sách hay khám phá khu vực rừng với sân khấu Universe Stage hoặc bơi lội vào lúc bình minh.

ÂM NHẠC 
Với 2 sân khấu cùng với chiếc lều trà xung quanh, bạn chắc chắn sẽ tìm được những bản nhạc hợp với cảm xúc của mình. Chương trình sẽ là 48 giờ không ngừng nghỉ dành cho nhiều dòng nhạc từ techno, house, disco cho đến nhạc thể nghiệm trong khung cảnh của cây cối, hồ và thảm cỏ. Cùng tìm kiếm thông tin về những nghệ sĩ đầu tiên trong mục "Lineup" dưới đây.

ẢNH HƯỞNG Á ĐÔNG
Tại Châu Á, mạng lưới các club đang ngày một phát triển và đó là một tín hiệu đáng mừng. Từ The Observatory ở Saigon, Safe Room tại Bangkok, XX XX -
Manila, Shanghai’s Elevator hay Smoke Machine / Bass Kitchen Taipei – họ đại diện cho tất cả những gì chúng ta đam mê - âm nhạc. Chúng tôi tổ chức sự kiện này để mang mọi người lại gần nhau hơn, mỗi club sẽ có khoảng thời gian riêng của mình để giới thiệu những nghệ sĩ resident địa phương và thế giới xuất sắc nhất của họ.

DI CHUYỂN ĐẾN ĐỊA ĐIỂM
Với quãng đường từ sân bay Nội Bài hoặc từ Hà Nội, sẽ có những chuyến xe bus đưa khán giả đến với nơi diễn ra sự kiện. Thông tin về những chuyến xe này sẽ sớm xuất hiện. Sự kiện sẽ diễn ra từ 3pm - Thứ 6 ngày 6 tháng 4 và kết thúc vào ngày Chủ Nhật - ngày 8 tháng 4.

CÁC CHUYẾN BAY
Để đặt những chuyến vé máy bay đến sân bay Nội Bài - Hà Nội, chúng tôi khuyến khích mọi người sử dụng các công cụ như skycanner hay momondo để tìm được những chuyến bay giá rẻ nhất. Nếu bạn cần thêm thông tin về vé sự kiện hay vé máy bay, hãy email cho chúng tôi qua địa chỉ: equation@cliche-booking.com 

LINE UP / First announcement 

NGHỆ SĨ QUỐC TẾ
 

Alex From Tokyo (World Famous, USA)

Andy Hart ( Voyage Recordings, Australia)

Answer Code Request (Ostgut Ton, Germany)

Europa (Transatlantic)

Kreshik (BeatChronic, Belgium)

Mohammed Al Hamza (Transatlantic)

nthng (Transatlantic, Netherlands)

Paulo Martinez (Analog Room, Dubaï)

Phred Noir (La dame Noir)

Samo DJ (Born Free, Sweden)

San Soda (MTMU, Belgium)UVB (Mord Records, France)NGHỆ SĨ CHÂU Á

Ali (Revolve, Hanoi)
Dan Lo (The Observatory, Vietnam)
GONNO (International Feel - Mark Barrott)
Haruka (Future Terror, Japan)
Hibiya Line (The Observatory, Vietnam)
Hlib (Mo:sa:ic , Vietnam)
Hu Yang (Konekt Asia, China)
Jauge (Vietnam)
Johán (Vietnam)
Jonathan Kusuma (Cocktail d'Amore Music, Indonesia)
JonnyVicious (Kuala Lumpur)
L A k E S (Vietnam)
Magico (MYSTIK, South Korea)
Min8 (Savage, Vietnam)
Nic Ford (The Observatory, Vietnam)
Ocean Lam (Social Room, Hong Kong)
Powder (Cocktail d'Amore Music, Japan
Quân (Savage, Vietnam)
Rifain (Fragrant Harbour, Hong Kong)
Romi (Oslated,Hong Kong)
S.O.N.S ( South Korea)
Sunsiaré (Fragrant Harbour, Hong Kong)
Sweet Talk (Hong Kong)
Tek Harrington (Slum Disco Soundsystem, Thailand)
Unjin (Kizen Records, South Korea)
Yoshi Nori (Taiwan)
Zhiqi (China)

THỰC PHẨM
An array of Hanoi’s best food suppliers will be set up to quench your hunger at all hours of the day. More info released soon on the various restaurants and chefs involved in the event. 

Sẽ có một đội ngũ những nhà cung cấp thực phẩm tốt nhất tại Hà Nội, nhiều nhà hàng với những đầu bếp tốt nhất để làm thỏa mãn những cơn đói của bạn trong suốt sự kiện này.

ĐỒ UỐNG
Sẽ có rất nhiều loại đồ uống từ nước dừa tươi cho đến nước hoa quả, bia và khu vực Tea Tent dành riêng cho trà.

VẬN CHUYỂN
Thông tin sẽ sớm được tiếp tục cập nhật.


FAQs - CÁC CÂU HỎI THƯỜNG GẶP

 


TICKET 

Có chính sách đổi trả vé cụ thể không?
Vé không thể trả lại nhưng có thể chuyển nhượng cho người khác. Liên hệ với chúng tôi qua email equation@cliche-booking.com để thay đổi tên người mua trên vé.

Tôi có cần phải mang vé và thẻ căn cước đến sự kiện?
Để nhận vòng tay tham gia sự kiện tại cửa, bạn cần phải mang vé hợp lệ (vé in hoặc vé điện tử) cùng với thẻ căn cước có hiệu lực.

Giới hạn tuổi cho người tham gia sự kiện ?
Chúng tôi không có giới hạn về tuổi cho người tham gia sự kiện, tuy nhiên những người dưới 18 tuổi cần phải được hỗ trợ bởi cha mẹ hoặc người bảo hộ đích danh. Tất cả các trường hợp dưới 18 tuổi tham gia sự kiện không có bảo hộ sẽ không được cho phép.

Tôi có thể cập nhật thông tin đặt vé của mình không?
Thông tin về vé có thể thay đổi, hãy liên hệ với chúng tôi qua email equation@cliche-booking.com.

 CÁC CÂU HỎI CHUNG

Liệu có đủ nhà tắm và nhà vệ sinh tại khuôn viên sự kiện ?
Chúng tôi rất quan tâm đến các nhu cầu cần thiết và sự thoải mái của mọi người tham gia sự kiện bằng việc trang bị nhiều toilet tại những địa điểm tiện lợi nhất. 

Có ATM ở khu vực sự kiện không?
CẢNH BÁO !
Sẽ không có ATM tại khu vực diễn ra sự kiện, hãy rút đủ số tiền mặt mà bạn cần tại Hà Nội.


Tôi có thể mang đồ ăn - đồ uống của mình đến không ?
Mang theo đồ ăn uống hoặc nấu nướng là những hành động bị cấm trong khuôn viên sự kiện. Đồ uống, đồ uống có cồn sẽ không thể mang vào trong, các túi sẽ được kiểm tra kĩ lưỡng tại khu vực cắm trại và khu vực diễn ra sự kiện. Chúng tôi có những quầy bar hợp lệ để phục vụ cho mọi người trong suốt sự kiện.


Có cửa hàng tiện lợi tại sự kiện không ?
Không. Sẽ có đủ đồ ăn, đồ uống cho mọi người trong suốt thời gian diễn ra sự kiện, Bên cạnh đó, chúng tôi khuyên bạn nên mang theo những gì cần thiết trước khi đến với Equation.


Có tủ đồ cá nhân tại sự kiện không ?
Chúng tôi có 150 tủ dành cho mọi người sử dụng và cất giữ những vật dụng giá trị.

Tôi có thể rời sự kiện sau đó quay lại tiếp tục tham gia được không?
Bạn vẫn có thể quay trở lại tham gia Equation nếu bạn vẫn còn giữ vòng tay hợp lệ.

Thời gian mở cửa của sự kiện ?
Sự kiện luôn mở cửa từ Thứ 6 ngày 6 tháng 4, lúc 3pm cho đến 6pm ngày Chủ nhật, ngày 8 tháng 4.

Tôi có thể ở lại khu vực sự kiện vào đêm Chủ Nhật được không?
Điều đó là không thể. Mọi người sẽ phải rời Equation lúc 6pm.

Tôi có thể nhận thông tin về line-up và các chương trình ở đâu?
Các chương trình và thông tin về sự kiện sẽ được cập nhật trên website và fanpage của chúng tôi.

LƯU TRÚ VÀ VẬN CHUYỂN

Trong vé của tôi có bao gồm chi phí lưu trú không ?
Không.
Chúng tôi có 2 sự lựa chọn dành cho bạn: lều riêng cho 1-4 người với đầy đủ các vận dụng cần thiết ở khu vực rất yên tĩnh, hoặc bạn có thể tự mang lều của mình đến sự kiện. Sẽ có một vài chỗ trống khác dưới những địa điểm tại sự kiện, hãy email cho chúng tôi tại địa chỉ equation@cliche-booking.com để có thêm thông tin.


Khi tôi đến tôi có thể đặt lều của mình ở đâu?
Bạn chỉ có thể đặt lều của mình ở khu vực cắm trại. Khu vực này nằm tách biệt với sân khấu và nằm ở cuối bán đảo với sự yên tĩnh cùng cảnh quan tuyệt đẹp.


Có xe di chuyển đến khu vực diễn ra Equation ?
Sẽ có những chuyến xe bus và những chuyến xe riêng sẵn sàng di chuyển từ Hà Nội. Hãy kiểm tra lại giờ khởi hành trong mục "Tickets".


 

 

EQUATION 2018

 

6, 7 and 8th of April 2018. Mark your calendar, cancel anything you would have planned, these are the official dates of Equation's second chapter.

The electronic music rendez-vous returns to bring together all the influencers, artists, promoters, dancers and music-lovers who keep the Asian underground dance music scene alive and vibrant. Curated by the people behind Savage in Hanoi and Cliché Records in Hong Kong, the event will fuse together local and regional talents with international acts to offer an eclectic musical journey blending house, techno, disco, funk and the indescribable. The festival will boast two Funktion-One-equipped stages with a third smaller one dedicated to ambient music.

Located just an hour’s drive from Hanoi, Equation is a three-day boutique festival celebrating quality dance music from Asia and the world. The event is held at Son Tinh Camp on the shores of the majestic Dong Mo Lake.

 

TICKETING

General tickets :

3 day pass (Fri - Sun) - Phase 4 (VND 2 400 000)

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4 (VND 2 000 000)

1-day pass (Sun) - Phase 4 (VND 1 600 000) 

 

Student tickets* :

Student 3 day pass (Fri - Sun) - Phase 4 (VND 1 500 000) 

 

*Student card required.

 

CAMPING

The camp site is set in a dedicated area away from the music stages at the end of the peninsula. It’s the quietest place with the best view.

There are private tents available for 1, 2, 3 or 4 people with bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) included that you can book on the Eventbrite page. You can also bring your own tent for free

 

THE SITE

Set on the peninsular of a Dong Mo Lake, situated 36 kilometers west of Hanoi, The man made reservoir supplies water to the surrounding areas, and covers over 1500 hectares. The Equation site is a grassy, forest landscape surrounded by 20 islands. With kilometers of space, trees and lake swimming, you can sit, relax and read a book, delve in to the forest to the Universe Stage, or swim at sunrise.

 

MUSIC

With 2 rostered stages and a ambient tea tent, you are sure to find a sound to match your mood. 48 hours of music from techno, disco, house and the indescribable in the forest, on the grass and by the lake. Check the first of artists annoucement in the section "Line up" below.

 

AN ASIAN AFFAIR

There is something brewing is Asia that we want to celebrate, a new network of clubs. Whether it be The Observatory in Saigon, Safe Room in Bangkok, XX XX in Manilla, Shanghai’s Elevator or Smoke Machine / Bass Kitchen for Taipei – they all represent everything we love about music. Taking this network one step further is to unite everybody in one place at one time. Each venue will have a “Takeover” of a stage bringing the best of their local and international residents.

 

GETTING THERE

A short drive from No Bai international Airport or Hanoi CBD, there will be busses and also private transfers available leaving from Hanoi city (more info on this coming soon). The event commences at 3pm on Friday the 6th of April and will conclude at 8pm on Sunday the 8th.

 

FLIGHTS

Lots of you will now want to book your flights to get to Hanoi (Noi Bai International Airport). We highly recommend using skyscanner or momondo to find cheap flights. If you need any help for flights booking, please email our team at equation@cliche-booking.com

 

For any ticket enquiries, please email our team at equation@cliche-booking.com

 

LINE UP / First announcement \

 

International Guests

 

Alex From Tokyo (World Famous, USA)

Andy Hart ( Voyage Recordings, Australia)

Answer Code Request (Ostgut Ton, Germany)

Europa (Transatlantic)

Kreshik (BeatChronic, Belgium)

Mohammed Al Hamza (Transatlantic)

nthng (Transatlantic, Netherlands)

Paulo Martinez (Analog Room, Dubaï)

Phred Noir (La dame Noir)

Samo DJ (Born Free, Sweden)

San Soda (MTMU, Belgium)

UVB (Mord Records, France)

 

Asian Takeover

 

Ali (Revolve, Hanoi)
Dan Lo (The Observatory, Vietnam)
GONNO (International Feel - Mark Barrott)
Haruka (Future Terror, Japan)
Hibiya Line (The Observatory, Vietnam)
Hlib (Mo:sa:ic , Vietnam)
Hu Yang (Konekt Asia, China)
Jauge (Vietnam)
Johán (Vietnam)
Jonathan Kusuma (Cocktail d'Amore Music, Indonesia)
JonnyVicious (Kuala Lumpur)
L A k E S (Vietnam)
Magico (MYSTIK, South Korea)
Min8 (Savage, Vietnam)
Nic Ford (The Observatory, Vietnam)
Ocean Lam (Social Room, Hong Kong)
Powder (Cocktail d'Amore Music, Japan
Quân (Savage, Vietnam)
Rifain (Fragrant Harbour, Hong Kong)
Romi (Oslated,Hong Kong)
S.O.N.S ( South Korea)
Sunsiaré (Fragrant Harbour, Hong Kong)
Sweet Talk (Hong Kong)
Tek Harrington (Slum Disco Soundsystem, Thailand)
Unjin (Kizen Records, South Korea)
Yoshi Nori (Taiwan)
Zhiqi (China)
 

FOOD

An array of Hanoi’s best food suppliers will be set up to quench your hunger at all hours of the day. More info released soon on the various restaurants and chefs involved in the event.

 

DRINKS

There will be an overflow of drinks to choose from fresh coconuts, fruit juices, to local beers and a dedicated Tea Tent.


 

TRANSPORTATION

More info coming soon 

                                                                                 FAQs 

TICKET


 

What's the refund policy?

Tickets are non-refundable; however they are transferable. Please contact our team at equation@cliche-booking.com to change the name on the ticket.

 

Do I have to bring my printed ticket / ID card to the event?

To get your wristband at the door, you must bring a nominative ticket confirmation (printed ticket or e-ticket) AND your valid ID card.

 

Are there any age limits?

All ages are welcome; however anyone under the age of 18 MUST be accompanied by a parent, legal guardian or nominated guardian. Under 18s trying to enter without an accompanying adult will be turned away.

 

Can I update my registration information?

Ticket information are transferable, please contact our team at equation@cliche-booking.com 

GENERAL


 

Will there be sufficient toilets and showers?

We take facilities and comfort very seriously. We have plenty of quality toilets in a number of convenient locations. Please respect the countryside and do not use the woods and bushes.

 

Are there any ATM on the site?

WARNING !

There will be no ATM on and around the site. Please make sure to withdraw sufficient cash in Hanoi.

 

Can I bring my own food/drinks?

Bringing your own food/drinks is not permitted and cooking is prohibited on the whole site. Alcohol/drinks cannot be brought into the event and bags will be searched both on entry to the campsite and onto the event site; any alcohol found will be confiscated. There are fully licensed bars available for you within the event.

 

Is there a convenience store on-site?

No. There will be enough offer of food and drinks throughout the festival time. Thus, we advise you to bring everything you need to be comfortable before reaching the venue.

 

Are there any lockers on site?

Yes, a limited number of lockers (150) will be available to rent, in which you can store your valuables.

 

Can I leave the site and then come back in?

Yes you will be allowed to re-enter the Equation site as long as you have a valid wristband on.

 

What time is the gate open?

Always open between Friday 6th April 3:00pm to Sunday 8th April 6:00pm

 

Can I stay on Sunday night?

No. Everyone must leave the Equation venue by 6pm.

 

Where can i get a timetable/lineup/programme?

Daily programmes will be available on our website and facebook page - coming soon. 

ACCOMODATION / TRANSPORTATION


 

Is accomodation included in my ticket?

No.

We offer 2 options of accomodation on-site: private tent for 1, 2, 3, or 4 people with bedding package included ((jigsaw, mat, blanket, pillow) in a really quiet camping area (check the tickets options). .  If you wish to BYO that is also available and free. There are limited off site spaces if you want a hard roof, please email our team at equation@cliche-booking.com for any further information.

 

When I arrive, can I set up my tent anywhere?

You can set up your tent in designated camp site ONLY. The camp site is set in a dedicated area away from the music stages at the end of the peninsula. It’s the quietest place with the best view.

 

Are there shuttle buses to Equation site?

There will be busses and also private transfers available leaving from Hanoi city. Please check the schedule in the "tickets" section.--

Thông tin vé

Pass Guest

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

https://www.facebook.com/events/115733495770140/

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Buy 1 ticket = 2nd one 50% off !

3.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

Test du remzer

Miễn Phí
Ngừng đăng ký online

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Group ticket : pay 4 Passes get 5 (3-day pass)

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

Group ticket : pay 7 Passes get 10 (3-day pass)

16.800.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 7 tickets !

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

Friday Bus from Hanoi to Equation - 1:00PM

100.000 VND
Vé ngừng bán online

Please be at the meeting point (Lotte Center) 15min before departure.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

2.400.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4.

Friday Bus from Hanoi to Equation - 7:30PM

100.000 VND
Vé ngừng bán online

Please be at the meeting point (Lotte Center) 15min before departure.

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 4

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come from Saturday 9AM.

Saturday Bus from Hanoi to Equation - 1:00PM

100.000 VND
Vé ngừng bán online

Please be at the meeting point (Lotte Center) 15min before departure.

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

1-day pass (Sun) - Phase 4

1.600.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

Sunday Bus from Equation to Hanoi - 6:30PM

100.000 VND
Vé ngừng bán online

Please be at the meeting point (Lotte Center) 15min before departure.

Camping package for 1 person (including tent + bedding + deposit)

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Camping package for 2 persons (including tent + bedding + deposit)

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 4

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 4 tickets available from March 15 to Apr 4 (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 2

2.000.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 2 tickets available from Jan 11 to Feb 14, 2018.

Private tent for 1 people

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

Private tent for 1 people

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

Private tent for 1 people

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

Private tent for 1 people

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

Private tent for 1 people

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

Private tent for 1 people

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

Private tent for 1 people

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

Private tent for 1 people

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

Private tent for 1 people

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

Private tent for 1 people

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

Private tent for 1 people

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

Private tent for 1 people

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

Private tent for 1 people

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

Private tent for 1 people

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

Private tent for 1 people

850.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 1-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 100.000 VND deposit)

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 2

1.700.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 2 tickets available from Jan 11 to Feb 14, 2018.This ticket allows you to come from Saturday 9AM

Private tent for 2 people

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Private tent for 2 people

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Private tent for 2 people

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Private tent for 2 people

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Private tent for 2 people

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Private tent for 2 people

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Private tent for 2 people

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Private tent for 2 people

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Private tent for 2 people

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Private tent for 2 people

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Private tent for 2 people

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Private tent for 2 people

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Private tent for 2 people

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Private tent for 2 people

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Private tent for 2 people

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 2-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 200.000 VND deposit)

Camping package for 4 persons (including tent + bedding + deposit)

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

Camping package for 3 persons (including tent + bedding + deposit)

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

Private tent for 3 people

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

Private tent for 3 people

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

Private tent for 3 people

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

Private tent for 3 people

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

Private tent for 3 people

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

Private tent for 3 people

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

Private tent for 3 people

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

Private tent for 3 people

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

Private tent for 3 people

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

Private tent for 3 people

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

Private tent for 3 people

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

Private tent for 3 people

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

Private tent for 3 people

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

Private tent for 3 people

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

Private tent for 3 people

2.300.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 3-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 300.000 VND deposit)

1-day pass (Sun) - Phase 2

1.200.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) - Phase 2 tickets available from Jan 11 to Feb 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

Private tent for 4 people

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

Private tent for 4 people

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

Private tent for 4 people

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

Private tent for 4 people

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

Private tent for 4 people

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

Private tent for 4 people

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

Private tent for 4 people

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

Private tent for 4 people

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

Private tent for 4 people

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

Private tent for 4 people

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

Private tent for 4 people

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

Private tent for 4 people

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

Private tent for 4 people

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

Private tent for 4 people

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

Private tent for 4 people

2.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Includes 4-person bedding package (jigsaw, mat, blanket, pillow) and 400.000 VND deposit)

3-day pass (Fri-Sun) - Phase 3

2.200.000 VND
Vé ngừng bán online

3-day pass (Fri-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15th to March 14th, 2018.

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

11.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

2-day pass (Sat-Sun) - Phase 3

1.900.000 VND
Vé ngừng bán online

2-day pass (Sat-Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to Mar 14, 2018. This ticket allows you to come from Saturday 9AM

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 3

17.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

1-day pass (Sun) - Phase 3

1.400.000 VND
Vé ngừng bán online

1-day pass (Sun) Phase 3 tickets available from Feb 15 to March 14, 2018. This ticket allows you to come on Sunday from 9am

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 6 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

12.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 6 tickets 3-Day pass for the price of 5 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Package 5 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

9.600.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 5 tickets 3-Day pass for the price of 4 tickets !

Student 3-day pass (Fri-Sun) - Phase 2

1.000.000 VND
Vé ngừng bán online

Student 3-day pass (Fri-Sun) Phase 2 tickets available from Jan 11 to Feb 14, 2018. (Student ID is mandatory otherwise access won't be granted at the door)

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND
Vé ngừng bán online

Special package ! Get 10 tickets 3-Day pass for the price of 8 tickets !

Package 10 tickets / 3-day pass (Fri-Sun) / Phase 4

19.200.000 VND