Giới thiệu

ENGLISH BELOW

 

 

HỘI THẢO TRAINING

KỸ NĂNG CHỈNH HÌNH VÀ VẬT LÍ TRỊ LIỆU

 

 

Tôi là một Bác sĩ ở Úc được cấp phép với khoảng hơn 20 năm kinh nghiệm trong chỉnh xương, điều trị chấn thương và các bệnh như đau lưng, đau lưng, đau thần kinh tọa, đau đĩa, đau vai, đau dây thần kinh, đau cổ, đau đầu, đau nửa đầu và cơ xương...

 

Là một Chiropractor, tôi cũng có một sự quan tâm đặc biệt trong chẩn đoán, điều trị và tư thế điều chỉnh của một loạt các hội chứng tư thế như vẹo cột sống và thoát vị đĩa đệm. Tôi cũng tham gia vào các môn thể thao chỉnh hình và cung cấp hỗ trợ chỉnh hình như Chiropractor đến một số vận động viên ưu tú trong một loạt các môn thể thao.  


Với cơ sở tại Thành phố Sysney, Úc, tôi được đào tạo, và sử dụng một loạt các kỹ thuật chỉnh hình. Tôi sở hữu và thực hành trong một phòng khám đa lĩnh vực mà bao gồm một nhóm các thần kinh cột sống, massage trị liệu và vật lý trị liệu và tận hưởng sự tương tác hợp tác với các chuyên gia chăm sóc sức khỏe khác trong nhóm của chúng tôi.


Tôi là thành viên trong các tổ chức CAA Association of Australia (NSW & Quốc gia), COCA, Hiệp hội thần kinh cột sống quốc tế, Hiệp hội thần kinh cột sống Hoa Kỳ và các yếu tố con người & Ergonomics.


Sở thích đặc biệt: Chẩn đoán, điều trị và phòng ngừa các rối loạn của hệ neuromusculoskeletal, đặc biệt là của cột sống mà không cần dùng thuốc và phẫu thuật.

 

================================

 

I am a licensed Chiropractor with approx 20+ years experience in Chiropractic. My work as a Chiropractor involves the conservative managment of musculoskeletal injuries and conditions such as back pain, low back pain, sciatica, disc pain, shoulder pain, nerve pain, neck pain, headaches, and migraines. As a chiropractor I also have a particular interest in the diagnosis, treatment and postural correction of a variety of postural syndromes such as scoliosis & forward head carriage. I also am involved in sports chiropractic and provide chiropractic support as the Chiropractor to a number of elite athletes in a wide variety of sports.


I am trained in, and use a wide variety of chiropractic techniques. I own and practice in a multidisiplinary clinic that consist of a group of Chiropractors, Massage Therapists and Physiotherapists and enjoy the cooperative interactions with the other health care professionals on our team.


I hold memberships with the CAA (NSW & National), COCA, the International Chiropractors Association, the American Chiropractors Association and the Human Factors & Ergonomics Association of Australia.
 

Special Interests: Diagnosis, treatment and prevention of disorders of the neuromusculoskeletal system, especially of the spine. Conservative management of the neuromusculoskeletal system, without the use of medicines and surgery.

Thông tin vé

Training kỹ năng chỉnh hình và Vật Lý trị liệu

1.500.000 VND
Vé ngừng bán online

Các chương trình hội thảo từ Australia. Chia sẻ các kinh nghiệm và kỹ năng về chỉnh xương và vật lý trị liệu. Với Tiến sĩ Rod Wieland 20+ năm kinh nghiệm.

Nhà tổ chức

Active Back Care in Asian

Located in Castle Hill, Active Back Care has provided exemplary back and neck care, non-surgical spine care, and sports and rehabilitation care for over 10 years.

We specialize in treating and preventing back pain, neck pain, and sports injuries through Chiropractic, Massage Therapy, and Physiotherapy techniques. Our practitioners also have extensive experience working with shoulder, elbow, wrist, hip, knee, and ankle injuries. Our goal is to pinpoint and correct the cause of your pain and to teach you how to minimize recurrent injuries by strengthening your spine and body.

At Active Back Care, we are avid researchers, staying up to date on the latest scientific research on back pain, neck pain, and spinal rehabilitation. You can rest assured that all of our information, advice, and techniques are current and proven.

Liên hệ nhà tổ chức